Joalis – a szervezet méregtelenítése

Hogyan méregtelenítsünk

Hogyan méregtelenítsünk

 

Tisztítsa ki szervezetét, és megoldja a nehézségeit.

Úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az egészségét? Szüksége van tanácsra, hogy hogyan kezdje el? A megelőzés mellett döntött ahelyett, hogy a különféle egészségügyi nehézségek és akut állapotokat kellene kezelni?

1. Válassza ki a Joalis központok, Joalis terapeuták és munkatársak menüpontot, és a lakhelye alapján találja meg a saját terapeutáját vagy tanácsadóját

2. Az első látogatás több időt vesz igénybe, nagyjából 45–60 percet. Ez alatt a terapeuta az EAM Salvia mérőműszer segítségével méri a szervezet méregterheltségét, és meghatározza a megfelelő Joalis készítményeket. Szükség esetén további életmód váltást is ajánl.                              

Egy kúra körülbelül 6–8 hétig tart. A kúra végén a terapeuta a Salvia mérőműszer segítségével ismételten kiméri az eddigi méregtelenítés hatását, és további lépéseket ajánl. Általában néhány méregtelenítő kúra szükséges, és mindez attól is függ, hogy mióta szenved a problémáktól. 

 

Szakértő vezetésével történő méregtelenítés teszi lehetővé a legjobb eredmények elérését, mivel pontosan az Ön szervezetére és nehézségeire irányul.

Amennyiben konkrét készítményt szeretne vásárolni, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, vagy vegye igénybe az e-bolt, ahol a leggyakoribb egészségügyi panaszok kezelésére összeállított méregtelenítési csomagokat talál.

Azonban tudomásul venni, hogy a kúra megfelelő összetételét és az adagolást illetően tapasztalt terapeutával kell konzultálni, esetleg ellenőrizni kell a Salvia mérőműszer segítségével. Ellenkező esetben nem biztos, hogy a készítmények pontosan az Ön nehézségére irányulnak, vagy hogy bekövetkeznek a szervezet elvárt reakciói. 

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...