Joalis – a szervezet méregtelenítése

A fertőzési gócok elmélete

A fertőzési gócok elmélete

A fertőzési gócok elmélete logikus és konkrét kapcsolatot jelent a hagyományos kínai és a nyugati medicina között. Egyetértünk a nyugati hagyományos medicinával, miszerint sok megbetegedés oka a fertőzés – vírusok, baktériumok, paraziták, penész. A hagyományos medicina a mikrobiológiai elemzések során ugyancsak gyakran talál fertőzéseket, amelyeket saját módszereivel igyekszik meggyógyítani. 

Minden fertőzésnek két alapvető körülményre van szüksége a fennmaradáshoz:

  1. Emberi szövetekre van szüksége a szaporodáshoz, hogy ily módon továbbadja az életet a következő generációnak
  2. A szervezetben meg kell keresnie a megfelelő rejtekhelyeket, hogy elrejtőzzön a belső ellenség, esetünkben az immunrendszer beavatkozása elől. Kiváló lehetőséget nyújtanak az elrejtőzéshez például a váladékok, zsíros burkok, vérrögök és a kötőszövetek. A fertőzések így ún. fertőzési gócokat alkotnak. Az alakjuk általában miniatűr, rendszerint gömb alakú zsákocska. Az ilyen nyugalmi állapotban a fertőzés általában megváltoztatja a létezési módját és „alszik“. Azonban vár a megfelelő alkalomra, vagyis az immunrendszer gyengülésére, ami a stressz következménye, amelyet általában vagy az illető lelkiállapota vagy környezeti hatás vált ki – például megfáznak a szövetek.

A méregtelenítés szempontjából megkülönböztetünk szabad és gócos fertőzéseket. A szabad fertőzések esetén általában egyetértünk a hagyományos nyugati medicinával, és akut esetekben támogatjuk az antibiotikumos kezelést. A fertőzési góc esetén viszont, a hagyományos medicina, igaz, tud a létezéséről, mégsem képes megbízhatóan diagnosztizálni, ahogy a szervezetből eltávolítani sem képes. E két dologban rejlik a C.I.C. módszer óriási előnye és zsenialitása.

Mutassunk be példákat:

Herpesz. Egy negyven éves nőnek időről időre herpesz jelenik meg az ajkán vagy a szája sarkában. Maga is tudja, hogy a kiváltó mechanizmusa a stressz szokott lenni. Legutóbb a herpeszek akkor jelentkeztek, amikor a munkahelyén nagy stresszt élt meg. A herpeszt a Herpes simplex vírus okozza. Ebben megegyezünk a hagyományos medicinával. De hogyan is került oda? A hölgy fertőzési gócot hord magában ezzel a vírussal. Általában mikroszkopikus méretű, legfeljebb 1 köbmilliméter. Amikor a herpesz az ajkon jelentkezik, a góc lép (gyomor) szervkörében, váladékban található. A lép szervkörében alvó gócok az ember életének nagy részében túlélnek, és így hozzájárulnak annak befejeződéséhez. Ahhoz, hogy a páciens megszabaduljon a herpesztől, méregteleníteni kell a lép szervkörét, és megszabadítani a fertőzési gócoktól. A méregtelenítési készítmények (Joalis Vel Dren) alkalmazásakor és a fertőzési góc tokjának áttöréskor a herpesz még gyakran, utoljára jelentkezik. Ezt követően már nem fog jelentkezni.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...