Joalis – a szervezet méregtelenítése

Mi a belső tisztítás?

Mi a belső tisztítás?

A C.I.C. módszer a betegségek okaként az emberi test különböző szöveteiben lerakódott toxinokat nevezi meg. A toxinok nagymértékben képesek befolyásolni az immunrendszert, amely azután nem működik megfelelően, és így alakulnak ki olyan krónikus betegségek, mint az allergia, ízületi fájdalom, fáradtság ... Ezért ezeket a toxinokat a szövetekből el kell távolítani.

Az eljárás zsenialitása és különlegessége abban rejlik, hogy valójában az emberi test természetes, öngyógyító folyamatainak beindításáról van szó. Amennyiben a toxin jelen van az ember szervezetében, a készítmények használatának már első napjaiban vagy heteiben beindulhat annak kiválasztása, az immunrendszer közreműködésével. Ha a toxin nincs jelen, nem indul meg az immunreakció. Módszerünk alkalmas bármilyen más gyógymód vagy alternatív folyamattal való együttes használatra. Amennyiben valaki gyógyszereket szed, tovább szedi azokat, és csak ezeken felül fogyasztja a Joalis készítményeket.

Az egyes Joalis készítmények egyesítik magukban a gyógynövények optimális kombinációját és azok ezt követő, specifikus információs technológiák általi feldolgozását. Ez a kombináció váltja ki azután magának a szervezetnek a tisztító reakcióit. A szervezet saját immunrendszerét fordítja a konkrét toxinok ellen, a konkrét szövetekben. A konkrét toxinok mellett a Joalis készítményeknek köszönhetően a szövetekből a gátló érzelmeket is el lehet távolítani, amelyek lehetővé tették a kárós toxinok lerakódását, mert az emberi psziché nagy szerepet játszik a toxinok lerakódásában.

Miért irányított?

Azért, mert a tisztítás (méregtelenítés) akkor zajlik le megbízhatóan és akkor a leghatékonyabb, ha minden emberi szövetet és szervet önállóan tisztítunk meg, és ha ezen felül rendelkezünk információkkal a konkrét szövetekben megtalálható toxinokról is. A terapeuta így a praxisában a kliensével együtt dönti el, hogy a test melyik részének fog elsőként figyelmet szentelni. A cél az, hogy a C.I.C. módszer gyorsan hasson, és hogy a páciens nehézségei mihamarabb elmúljanak. A terapeuta látogatása nélkül nem lehet garantálni az optimális folyamatot és a méregtelenítés megtörténtét, vagyis a toxinok kiválasztását a szervezetből.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...