Joalis – szervezet méregtelenítése

A Joalis készítmények

A Joalis készítmények

 

A Joalis készítmények gyógynövény-kivonatot tartalmazó, tisztán természetes alapú étrendkiegészítők. Gyártásuk a megfelelő gyógynövények kivonatolásával kezdődik, amelyeket a lehető legnagyobb hatás elérése érdekében minden egyes készítménybe a lehető legmegfelelőbb arányban vegyítenek. A Joalis készítmények legfőbb erénye mégis az ezt követő, speciális információs technológiák segítségével történő feldolgozásban rejlik, amelyek az emberi szervezetben optimalizálják, és célszerűen irányítják a készítmények hatását.

A Joalis készítményekkel végzett méregtelenítési terápiának van egy fontos előnye. Egy teljes mértékben non-invazív módszerről van szó, nem pedig az emberi szervezet természetes működésébe való beavatkozásról. A testbe tehát nem kerülnek idegen anyagok. Éppen ellenkezőleg. A toxinok kiválasztásának köszönhetően a szervezet belső funkciói újra egyensúlyba kerülnek, ami az egészségügyi állapot javulásához vezet.

Minden egyes Joalis készítmény jóváhagyott étrend-kiegészítő, és az állami hatóságok a vizsgálataik során komoly követelményeket támasztottak a minőségüket és tisztaságukat illetően. A készítmények teljes mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Ugyanakkor étrend-kiegészítőként is kell ezeket kezelni. Ez azt jelenti, hogy az orvosok által előírt gyógyszereket nem helyettesítik, viszont lényegében kombinálhatóak más étrend-kiegészítőkkel vagy orvos által előírt gyógyszerekkel.

A fejlesztésük és a kutatások számos terapeuta és klienseik hosszú évek alatt szerzett tapasztalatain alapulnak. A klienseinkkel szembeni kötelezettségeinknek eleget téve, és annak érdekében, hogy igazoljuk a Joalis készítmények hatásait, egyes készítményeinkkel kapcsolatban klinikai tanulmányokat végeztettünk, kombinációban azon panaszokkal, amelyek kezelésére ajánljuk. Az eredmények bizonyítják, hogy erőfeszítéseink jó irányba haladnak.

Az Európai Parlament és az Európai Közösség Tanácsának (EK) 1924/2006 számú, 2014. december 14-én hatályba lépett rendelete előírásainak értelmében a vásárlóinkat nem tájékoztathatjuk gyógynövények és így a Joalis-készítmények gyógyhatásáról sem, ahogy arról sem, hogy azok milyen jótékony hatást gyakorolnak a szervezetre. 

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok