Joalis – a szervezet méregtelenítése

Átképzés - tanúsítvány megújítása - gyakorlati modul S1, S2

Átképzés - tanúsítvány megújítása - gyakorlati modul S1, S2

Előadó: Mihályi Mónika

Dátum: 12.04.2019, 09:00 - 13.04.2019, 16:00

Helyszín: Budapest, Pajkos u. 10

Ár: Ingyenes

A kapacitás korlátlan

A Joalis HU Kft. (a Body Centrum Hungary jogutódja) szükségesnek tartja a terapeuták tudásszintjének egységesítését, és támogatni kíván minden meglévő és aktív terapeutát, ezért felkínálja az új Joalis terapeuta oklevél ingyenes megszerzésének lehetőségét.

Ez az átképzés azon terapeutáknak szól, akik 2018-ig szerezték meg az I. és II. szintű oklevelület, szeretnék feleveníteni tudásukat, valamint új dolgokat megismerni.

A kurzus megkezdése előtt a terapeutának érvényes oklevéllel kell igazolnia a státuszát.

Az oklevál ismételt megszerzéséhez szükség lesz a Z1, Z2 szemináriumok elvégzése, (a jövőben Z3, Z4 szeminárium is lesz Magyarországon – jelenleg az előkészületek zajlanak), amelynek elvégzését a cég budapesti központjában, a Pajkos u. 10-ben mindenkinek lehetővé teszi. A szemináriumokon a terapeuták megtudnak minden információt a meglévő, és az új Joalis információs készítményekről. Szó lesz az összetételükről, hogyan lehet őket kombinálni méregtelenítő csomagokba, hogyan kell helyesen mérni, hogyan kell kommunikálni az ügyfelekkel, stb. A szemináriumok 2 napos ciklusának befejezése után a terapeuta az adott tartalomból vizsgát tesz.

A vizsgák ingyenesek és a Pajkos u. 10-ben kerülnek megrendezésre. A vizsgák sikeres lezárását az új Joalis terapeuta oklevél kiadása fogja kísérni. A továbbképzések (workshopok) Budapesten folytatódnak, és ingyenes lesznek.

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...